FIRE 2021

Forum for Information Retrieval Evaluation

Virtual Event

13th-17th December

 

 

All time written are in IST
DAY 1: Monday, 13 December 2021
16:30 - 18:00

Track overview (~15 minutes each)

    • Hate Speech and offensive content detection (HASOC)
    • Artificial Intelligence for Legal Assistance (AILA)
    • Sentiment Analysis of Dravidian Languages in Code-Mixed Text
    • Fake News Detection in the Urdu Language (UrduFake)
    • Information Retrieval from Microblogs during Disasters (IRMiDis)
    • Causality-driven Ad hoc Information Retrieval (CAIR)
18:00 - 18:15

--------- Break (15 mins) ------------

18:15 - 19:00

TBA

19:00 - 20:00

Conference Paper Presentations (~20 minutes each)

20:00 - 20:10

--------- Break (10 mins) ------------

20:10 - 21:30

Inauguration and Key Note Speech by W. Bruce Croft

 

DAY 2: Tuesday, 14 December 2021
16:30 - 17:30

Conference Paper Presentations (~20 minutes each)

17:30 - 18:15

Plenary Talk by Thorsten Joachims

18:15 - 18:25

--------- Break (10 mins) ------------

18:25 - 20:55

Hate Speech and offensive content detection Presentations

20:55 - 21:05

--------- Break (10 mins) ------------

21:05 - 21:35

Word Segmentation and Morphological Parsing for Sanskrit Presentations

 

Day 3, Wednesday 15 Dec 2021
16:30 - 17:30

Conference Paper Presentations (~20 minutes each)

17:30 - 18:15

Plenary Talk by Allan Hanbury

18:15 - 18:25

--------- Break (10 mins) ------------

18:25 - 20:55

Artificial Intelligence for Legal Assistance Presentations

20:55 - 21:05

--------- Break (10 mins) ------------

21:05 - 21:35

Causality-driven Ad hoc Information Retrieval Presentations



Day 4, Thursday 16 Dec 2021
16:00 - 17:00

Conference Paper Presentations (~20 minutes each)

17:00 - 17:45

Plenary Talk by Yulan He

17:45 - 17:55

--------- Break (10 mins) ------------

17:55 - 19:55

Sentiment Analysis of Dravidian Languages in Code-Mixed Text Presentations

19:55 - 20:00

--------- Break (5 mins) ------------

20:00 - 20:45

Plenary Talk by Elizabeth Churchill

20:45 - 21:30

Sentiment Analysis of Dravidian Languages in Code-Mixed Text Presentations



Day 5, Friday 17 Dec 2021
16:30 - 17:15

Plenary Talk by Soumen Chakrabarti

17:15 - 18:45

Information Retrieval from Microblogs during Disasters Presentations

18:45 - 18:55

--------- Break (10 mins) ------------

18:55 - 19:55

Fake News Detection in the Urdu Language Presentations

20:45 - 20:50

--------- Break (5 mins) ------------

20:00 - 20:45

Plenary Talk by Ian Soboroff

20:45 - 21:30

Fake News Detection in the Urdu Language Presentations

 



ACM SIGIR


TCS Research


To be announced soon.